website.png

Uw website laten ontwikkelen?

Website of webshop ontwikkelen

Als u op zoek bent naar een professionele Website ontwikkelaar met uitgebreide ervaring, dan bent u op de juiste plek bij ons.

Wondr Media bied websites aan die ook geschikt zijn om zelf bij te houden na het aanleveren. Bovendien zijn onze websites en webshops responsive voor alle apparaten. Dit vinden wij erg belangrijk omdat tegenwoordig meer van 50% van alle bezoeken word gedaan via telefoon of tablets. 

Waarom Wondr Media?

Heeft een idee dat u graag tot leven ziet komen? Wij beginnen altijd met een onderzoek naar ieder bedrijf en de sector waarin het zich bevindt, zodat wij de beste resultaten kunnen leveren en de website of webshop zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken voor uw klanten. Wondr Media biedt we een breed scala aan grafische design services aan die helpen om de visie van uw bedrijf te kunnen realiseren.

 

Wij creëren visuals die passen bij uw bedrijf en doelgroep om uw bedrijf en product op te laten vallen. Denk hierbij aan lettertypes, kleur, en content die de bezoekers aanspreken. Al deze factoren hebben invloed op het gedrag van de bezoekers op uw website of webshop.

We zorgen voor een Search Engine Optimalisation (Seo) vriendelijke basis waardoor je gevonden kunt worden op Google.

Wij maken het voor u en de klant gebruiksvriendelijk zodat de klant zich fijn voelt bij uw website en sneller overgaat op een aankoop of contact met u opneemt.

Website door Wondr Media Harderwijk
Responsieve website

Easy to use

Wondr Media heeft een aantal programma's waar wij websites mee maken. Onze gebruikte programma's maken het mogelijk om heel makkelijk de touwtjes in eigen handen te nemen nadat de website of webshop is overdragen aan u. U kunt gemakkelijk de teksten, foto's, effecten, producten etc aanpassen! 

U kunt na onze bouw van uw website of webshop zelf beheren. Wanneer het bouwen van uw site is afgerond zullen we met u stap voor stap het traject doorlopen en uitleggen hoe u te werkt kunt gaan met het beheren van uw website of webshop.  Al met al is onze manier van werken erg gebruiks vriendelijk en helpen wij u uiteraard graag verder.

Wilt u toch graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Laptop en notebook

Waarom kiezen voor Wondr Media?

Gebruiksvriendelijke website door Wondr Media

Al onze programma's zijn erg gebruikers vriendelijk, zo kunt u na de aanlevering van de gemaakte websites het beheer in eigen handen nemen.

Veilige website SSL door Wondr Media

Uw website zal tijdens het bouwen worden voorzien van SSL-Certificaten. Dit betekend dat uw website optimaal beveiligd zult zijn. 

Zo snel mogelijk geleverd door Wondr Media

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zullen we alles doen om uw product zo snel mogelijk op te leveren, en u versteld te laten staan van de kwaliteit.

Meer informatie nodig? Contacteer ons

We helpen u graag. Contacteer ons via mail of via onze social media.