zoekmachine optimalisatie.png

Zoekmachine optimalisatie

Wat is SEO precies?

SEO is een perfecte manier om uw bedrijf on der de aandacht te brengen van uw doelgroep en potentiëlen klanten. SEO (search engine optimalisation) ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, is in feite alles wat je doet om te zorgen dat uw website zo hoog mogelijk word getoond in de Google zoekresultaten.

SEO is een van de meest krachtige vormen van marketing!

In Nederland hebben we het dan in zo’n 95% van de gevallen over Google, maar daarnaast zijn er ook zoekmachines zoals Bing etc.

Zoekmachine optimalisatie Wondr Media Harderwijk
Glazen gebouwen

Waarom is het zo belangrijk?

Voor 95% van de Nederlanders start de zoektocht naar een product of bedrijf in een zoekmachine. Om onder de aandacht van je doelgroep te komen en leads te genereren moet je dus gewoon bovenaan in de zoekmachines staan. Zoekmachine optimalisatie / SEO marketing is dan ook essentieel voor leadgeneratie.

Alleen Google zelf verwerkt per dag al zo’n 5,5 miljard zoekopdrachten, SEO is daarom een perfecte manier om te zorgen dat meer potentiële klanten uw bedrijf leren kennen. Wanneer uw bedrijf hoog in de zoekresultaten staat geeft dat een vertrouwd gevoel voor de potentiëlen klant. Zoekmachines zijn uitstekend geschikt om potentiëlen klanten te werven. De helft van de mensen ontdekken bedrijven door een zoekmachine te gebruiken. 

 

Meer informatie nodig? Contacteer ons

We helpen u graag. Contacteer ons via mail of via onze social media.